Tässä päivityksiä Helsingin Torikokouksesta (otetty FB:sta) :

25.11.
Perjantaina torilla rakennettiin peseytymiskatos sekä puhujanpönttö.
Iltajumpaksi pystytimme uudelleen myrskyn kaataman puolijoukkueteltan.
Huomenna tarvitsemme väkeä tänne, sekä flaijereita jakamaan Narinkkatorille klo 12 mennessä.
Lahjoituksena tarvitsemme huomenna haleja, kimblen, akkuporakoneen ja parturikampaajan.

26.11
Sunnuntain yleiskokous keskeytyi väkivaltaisesti, kun tuuli repäisi koko komentoteltan levälleen! Kokousväki saikin sitten selvitellä sotkua sateessa ja viimassa hyvän tovin, ennenkuin päästiin takaisin työjärjestykseen.
Paljon puhetta riitti Pankkien vastaisesta mielenosoituksesta, tiedotuksen puutteista, yhdistyksen perustamisesta ja leirissä olijoiden tehtävistä.

28.11.2011
Maanantai Ihmisten torilla oli toimintaa täynnä. Aamupäivällä muun muassa järjesteltiin telttoja; yksi teltoista tuettiin uudelleen, toinen siivottiin perusteellisesti. Lisäksi torin ensimmäinen kuntosalilaite saatiin valmiiksi.
Iltapäivällä joukko pankkitoimintaan tyytymättömiä Torikokouksen osanottajia kävi osoittamassa mieltään Nordean pääkonttorin edessä Aleksanterinkadulla. Miel…enilmaus kesti kolme tuntia, ja sen aikana kaikilla osanottajilla ja ohikulkijoilla oli mahdollisuus tarttua avoimeen mikrofoniin ja kertoa, mihin heidän mielestään pankkisektorin toiminnassa kaivattaisiin muutosta. Tempauksen aikana muutama Torikokous-aktiivi kävi myös sulkemassa tilinsä Nordea-pankissa. Mielenilmauksen kuluessa lukemattomat ohikulkijat ilmaisivat tukensa tempaukselle ja kertoivat sen olevan hyvällä asialla.

Mainokset