Unelmien sunnuntai huomenna Jyväskylässä!

Kokoonnumme sunnuntaina 15.1. klo. 12-17 Kirkkopuistoon Martin Luther Kingin syntymäpäivää kunnioittaen kuuntelemaan ja jakamaan ihmisten unelmia, pieniä ja suuria, paikallisia ja maailmaa syleileviä.
Tulkaa kertomaan omat unelmanne ja kuuntelemaan muiden unelmia, sekä juttelemaan niiden toteuttamisesta.

  • Martin Luther King tunnetaan miehenä, jolla oli unelma. Miehenä, joka uskalsi elämänsä aikana toivoa – ja ennen kaikkea tavoitella – parempaa maailmaa. 1950- ja 1960-luvulla hän tuli tunnetuksi Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeen johtavana hahmona, joka ei suostunut suvaitsemaan kansalaisoikeusloukkauksia, kuten mustien rotusortoa, ympärillään. Mahatma Gandhin ohella Luther Kingiä voidaan pitää yhtenä merkittävimmistä väkivallattoman kansalaistottelemattomuuden kehittäjistä ja edelläkävijöistä, joista voimme tänään inspiroitua ja ottaa mallia.

Martin Luther King todisti meille, että yhteiskunnallisia käytäntöjä on todella mahdollista muuttaa toimimalla yhdessä toisin. Hän tiesi, että ilman toivoa ja unelmia, me kaikki luovutamme. Hän tiesi, että unelmamme tuomitaan hyödyttömiksi ja mahdottomiksi erityisesti silloin, kun maailman halutaan pysyvän muuttumattomana. Hän tiesi myös, että toivo on parhaimmillaan aktiivinen asenne, joka ilmenee sanojen rinnalla konkreettisina tekoina. Kunnioittakaamme hänen muistoaan unelmoimalla tänään yhdessä ja muutamalla nämä unelmat arjessamme pieniksi teoiksi.

Mainokset